- احضري عجينة الرقاق الخاصة بالسمبوسةوقومي بتقطيع كميه كبيرة من البصل قطع صغيرة وحمريه في زيت الزيتون - وبعدها اضيفي قطع من الدجاج المسلوق والمقطع الى قطع صغيرة وكميه من السماق ثم اتركيها لنبرد قليلا - ثم قومي بحشو العجينة بكميه مناسبه على ان تلفيها بشكل سجائر ورصيها في طبق البايركس - وضعيها في فرن متوسط الحرارة الى ان تحمر وقدميها ساخنا طبعا ضبطي الملح وادعيلي
محمد بسيونى كسبر The General Manager
العمر : 37 تاريخ التسجيل : 18/12/2009 عدد المساهمات : 21838 نقاط : 28477
المزاج : زملكاوى جداااااااااا الموقع : هاتلاقينى هناك
موضوع: رد: المسخن السريع السبت يناير 09, 2010 7:10 pm
&KHALED& رئيس اللجنه الاعلامية
العمر : 36 تاريخ التسجيل : 24/12/2009 عدد المساهمات : 8101 نقاط : 14803
المزاج : الحمد لله الموقع : loooda77@yahoo.com
موضوع: رد: المسخن السريع الأربعاء يناير 27, 2010 10:17 pm
احمد الديش نائب المدير العام
العمر : 31 تاريخ التسجيل : 19/12/2009 عدد المساهمات : 25531 نقاط : 35488
المزاج : اهلاوى منذ الصغر الموقع : realahmed85@yahoo.com
موضوع: رد: المسخن السريع الإثنين فبراير 08, 2010 1:07 pm